Εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις

Το να επιλέξει κανείς ρούχα για μία εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση εξαρτάται από πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι τα ρούχα αυτά να ταιριάζουν με την περίσταση. Κάποιες περιστάσεις απαιτούν συγκεκριμένο dress code, ενώ κάποιες άλλες είναι πιο casual και χαλαρές. Υπάρχουν φυσικά και άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε επιλέγοντας το κατάλληλο βραδινό φόρεμα και γενικότερα outfit.

Θα σας δώσουμε μερικές γενικές συμβουλές για την επιλογή του τέλειου βραδινού ρούχου, εάν λάβετε μια πρόσκληση με πιο χαλαρό ή καθόλου dress code. Μπορείτε να βρείτε μερικές ακόμα συμβουλές για φορέματα ανάλογα με το σωματότυπό σας και την περίσταση σε προηγούμενο άρθρο μας έτσι ώστε συνδυάζοντάς τα να πετύχετε εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πως να ντυθείτε για έναν χορό

Αν πρέπει να πάτε σε ένα χορό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα βραδινό φόρεμα, που θα  καλύπτει τουλάχιστον τα γόνατά σας. Ωστόσο, η καλύτερη επιλογή για ένα τέτοιο γεγονός είναι πάντα ένα μακρύ βραδινό φόρεμα που φτάνει μέχρι το πάτωμα.

Σας προτείνουμε ένα χαλαρό και άνετο στυλ, καθώς κάτι πάρα πολύ στενό ή περιοριστικό θα σας δυσκολέψει στον χορό. Θα πρέπει να επιλέξετε σκούρα χρώματα και όχι φωτεινά χρώματα.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη βραδινών φορεμάτων διαθέσιμα. Για αυτόν τον λόγο επιλέξτε καλύτερα το στυλ που αισθάνεστε πιο άνετα. Πριν αγοράσετε ένα φόρεμα κάντε μερικά χορευτικά βήματα και προσπαθήστε καθίσετε για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα.

Πως να ντυθείτε για ένα επίσημο δείπνο ή μία επίσημη δεξίωση

Για ένα επίσημο δείπνο μπορείτε να φορέσετε ένα μακρύ βραδινό φόρεμα ή κάτι λίγο πιο κοντό. Θα πρέπει, ωστόσο, να καλύπτει τα γόνατα σας. Είναι επίσης σωστό να φορέσετε καλτσοδέτες με το φόρεμά σας. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι το φόρεμά είναι άνετο όταν κάθεστε.

Τι να φορέσετε σε ένα θέατρο ή σε όπερα

Αν πάτε στο θέατρο ή στην όπερα, το βραδινό σας ρούχο θα πρέπει να ταιριάζει με το μουσικό υπόβαθρο.

Ένα κομψό βραδινό φόρεμα είναι αρκετό και δεν χρειάζεται να είναι μια επίσημη μακριά τουαλέτα.

Ένα κλασικό μαύρο φόρεμα θα ήταν τέλειο για το θέατρο, αλλά αν πάτε σε πρεμιέρα θα πρέπει να σκεφτείτε να φορέσετε ένα πιο μακρύ και επίσημο ρούχο.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις σε ένα cocktail party

Αν σας προσκαλέσουν σε ένα cocktail party, θα πρέπει να φορέσετε κάτι που θα νιώθετε άνετα ενώ στέκεστε όρθια. Γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να φορέσετε ένα μακρύ cocktail φόρεμα ή ένα κοστούμι.