Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Τα προϊόντα σε προσφορές αποστέλονται από την εταιρία
HOME SHOPPING SYSTEM MAIL ORDER ΕΠΕ (εφεξής HOME)
Στρ. Παπάγου 83, 17 343 Άγιος Δημήτριος
ΑΦΜ: 999325704
ΔΟΥ: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

H εξυπηρέτηση πελατών Ελλάδος παρέχεται από την εταιρία HOME.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 9792000
Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-20:30, Σάββατο 08:30-13:30
Παραγγελίες μέσω Fax: 210 9792003
Ταχυδρομικές παραγγελίες: συμπληρώστε το δελτίο παραγγελίας!
Μέσω E-mail: sales[at]fashionworld.gr
Στην ιστοσελίδα μας: www.fashionworld.gr

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρίας μας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία.

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη: 7,95 Ευρώ και οι παραγγελίες παραδίδονται με ΕΛΤΑ, και: 9,95 Ευρώ και οι παραγγελίες παραδίδονται με ACS . Σε περίπτωση που η παραγγελία σας παραδοθεί τμηματικά, δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής, παρά μόνο με την πρώτη παραλαβή.

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή με PayPal και μετά από επικοινωννία μέσω τραπέζης.

Αν επιθυμείται να παραλάβετε την παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από εκείνη που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε να την συμπληρώσετε προτού αποθηκεύσετε την παραγγελία.


Τα προϊόντα προσφορέ?OFFERS? παραδίδονται εντός 48 ωρών με ACS.

Αν επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών που παρέχετεαι από την εταιρία HOME στο τηλ.: 210 9792000.

Η HOME SHOPPING SYSTEM σας εγγυάται αξιόπιστες και πρώτης τάξης συμβουλές στις αγορές σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα μεταβιβάζουμε για αυτόν τον σκοπό σε τρίτους. Γίνεται χρήση των προσωπικών στοιχείων για έλεγχο της πιστοληπτικής ικανότητας, όταν αυτή είναι αναγκαία. Τα στοιχεία των διευθύνσεων χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς από τις εταιρίες MADELEINE και HOME SHOPPING SYSTEM (Fashion World) .

Σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι όροι θεωρούνται άκυροι ή μη εφαρμόσιμοι, εξαιρούνται των υπολοίπων που παρόλα αυτά παραμένουν σε ισχύ.

Τρόποι πληρωμής

1. Με αντικαταβολή: Πληρώστε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο τοπικό σας ταχυδρομείο ή στο courrier
Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής σε λίγο καιρό:
2. Mέσω Pay Pal: On-line υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων που χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet.
3. Mέσω Τραπέζης: Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 97 92000.

Τρόποι αποστολής


Τα προϊόντα OFFERS προσφορές θα σας παραδοθούν με ACS εντός 48 ωρών.
Το συνολικό κόστος αποστολής είναι 9,95 ευρώ και βαρύνει τον πελάτη

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε χωρίς κανέναν περιορισμό τα είδη που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις σας μέχρι και 14 ημέρες από την παραλαβή τους. Σε αυτή την περίπτωση δεχόμαστε την επιστροφή μόνο στην αρχική συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα πρέπει να συνοδεύονται από το ειδικό δελτίο επιστροφής. Κρατήστε την απόδειξη του ταχυδρομείου κατά την επιστροφή του δέματός σας που μπορεί να χρειαστεί σε περίπτωση απώλειάς του.
Κατά την επιστροφή δικαιούστε:
1. επιστροφή των χρημάτων σας (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής).
2. πιστωτικό αξίας ίσης με αυτήν των επιστρεφόμενων ειδών, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επόμενη αγορά σας οποτεδήποτε εντός της διάρκειας ενός έτους.
3. να σας στείλουμε το ίδιο είδος, χωρίς απολύτως κανένα κόστος.
*Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελλατωματικού προϊόντος ισχύουν οι παραπάνω όροι.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η HOME SHOPPING SYSYEM (FASHION WORLD), σας εγγυόνται αξιόπιστες και πρώτης τάξης συμβουλές στις αγορές σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα μεταβιβάζουμε για αυτόν τον σκοπό σε τρίτους. Γίνεται χρήση των προσωπικών στοιχείων για έλεγχο της πιστοληπτικής ικανότητας, όταν αυτή είναι αναγκαία. Τα στοιχεία των διευθύνσεων χρησιμοποιούνται επίσης για διαφημιστικούς σκοπούς από θυγατρικές εταιρείες του ομίλου μας ή από τρίτους.