Ψωνίστε εύκολα με τα νέα προγράμματα δόσεων

Πληρωμή της παραγγελίας σας σε 4 δόσεις εύκολα και άνετα με όποιον τρόπο θέλετε!

Τώρα μπορείτε ακόμα πιο εύκολα και άνετα να ψωνίσετε τα αγαπημένα σας ρούχα και αξεσουάρ σε 4 άτοκες δόσεις ενώ έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε για τον τρόπο πληρωμής σύμφωνα με τις παρακάτω επιλογές:

Open Account by MOS A: 4 άτοκες δόσεις στην πιστωτική σας κάρτα

Πληρώστε το 30% της αξίας της παραγγελίας σας με άμεση χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα και το υπόλοιπο ποσό σε 3 μηνιαίες δόσεις με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Open Account by MOS Β: 4 άτοκες δόσεις με πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρώστε το 30% της αξίας της παραγγελίας άμεσα με έμβασμα στον τραπεζικό μας λογαριασμό και το υπόλοιπο ποσό σε 3 μηνιαίες δόσεις πάλι με τραπεζική μεταφορά.

Open Account by MOS C: 4 άτοκες δόσεις με ταχυδρομική επιταγή

Πληρώστε το 30% της αξίας της παραγγελίας σας άμεσα με ταχυδρομική επιταγή και το υπόλοιπο σε 3 μηνιαίες δόσεις μέσω του ταχυδρομείου.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω προγράμματα στο δεύτερο βήμα της διαδικασίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας: (Επιλέξτε Μέθοδο Αποστολής και Πληρωμής)

 

Παράλληλα είναι τόσο ευέλικτα ώστε σε συνεννόηση με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2019792000 μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή ακόμα και τρία προγράμματα: Θέλετε να πληρώσετε την πρώτη δόση στην τράπεζα και τις υπόλοιπες με την πιστωτική σας κάρτα ή το αντίθετο; Είναι απολύτως εφικτό!

Αν επιλέξετε κάποιο από τα προγράμματα δόσεων η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα διαχείρισης δόσεων (3,90 Ευρώ), τα οποία περιλαμβάνονται στην πρώτη δόση. Οι 4 δόσεις υπολογίζονται ως εξής:

1η δόση: 30% της αξίας της παραγγελίας σας + 3,90 € έξοδα διαχείρισης δόσεων

2η δόση: 25% της αξίας της παραγγελίας σας, 1 μήνα αργότερα

3η δόση: 25% της αξίας της παραγγελίας σας, 2 μήνες αργότερα

4η δόση: 20% της αξίας της παραγγελίας σας, 3 μήνες αργότερα

 

Σας ευχόμαστε καλές και ευχάριστες αγορές!