Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Τα προϊόντα σε προσφορές αποστέλλονται από την εταιρία:

EASY SHOPPING WORLD EE
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΔΗΜ. ΑΓ. ΜΕΤΑΞΑ 40Α - ΓΛΥΦΑΔΑ 16674
ΤΗΛ: 210 89 83 666
ΑΦΜ: 801494671 - ΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

H εξυπηρέτηση πελατών Ελλάδος παρέχεται από την εταιρία EASY.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 89 83 666

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 10:00 - 15:30
και Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10:00 - 20:30

Μέσω E-mail: sales@fashionworld.gr
Στην ιστοσελίδα μας: www.fashionworld.gr

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρίας μας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία.

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη: 7,95 Ευρώ και οι παραγγελίες παραδίδονται με ACS. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας παραδοθεί τμηματικά, δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής, παρά μόνο με την πρώτη παραλαβή.

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή -μετά από επικοινωνία- μέσω τραπέζης.

Αν επιθυμείται να παραλάβετε την παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από εκείνη που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε να την συμπληρώσετε προτού αποθηκεύσετε την παραγγελία.


Τα προϊόντα προσφορές (OFFERS) παραδίδονται εντός 48 ωρών με ACS.

Αν επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών που παρέχετεαι από την εταιρία EASY στο τηλ.: 210 89 83 666.

Η EASY σας εγγυάται αξιόπιστες και πρώτης τάξης συμβουλές στις αγορές σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα μεταβιβάζουμε για αυτόν τον σκοπό σε τρίτους. Γίνεται χρήση των προσωπικών στοιχείων για έλεγχο της πιστοληπτικής ικανότητας, όταν αυτή είναι αναγκαία.

Σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι όροι θεωρούνται άκυροι ή μη εφαρμόσιμοι, εξαιρούνται των υπολοίπων που παρόλα αυτά παραμένουν σε ισχύ.

Τρόποι πληρωμής

1. Με αντικαταβολή: Πληρώστε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο τοπικό σας ταχυδρομείο ή στο courrier
Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής σε λίγο καιρό:
2. Mέσω Τραπέζης: Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 89 83 666.

Τρόποι αποστολής


Τα προϊόντα OFFERS προσφορές θα σας παραδοθούν με ACS εντός 48 ωρών.
Το συνολικό κόστος αποστολής είναι 7,95 ευρώ και βαρύνει τον πελάτη

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε χωρίς κανέναν περιορισμό τα είδη που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις σας μέχρι και 14 ημέρες από την παραλαβή τους. Σε αυτή την περίπτωση δεχόμαστε την επιστροφή μόνο στην αρχική συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα πρέπει να συνοδεύονται από το ειδικό δελτίο επιστροφής. Κρατήστε την απόδειξη του ταχυδρομείου κατά την επιστροφή του δέματός σας που μπορεί να χρειαστεί σε περίπτωση απώλειάς του.
Κατά την επιστροφή δικαιούστε:
1. επιστροφή των χρημάτων σας (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής).
2. πιστωτικό αξίας ίσης με αυτήν των επιστρεφόμενων ειδών, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επόμενη αγορά σας οποτεδήποτε εντός της διάρκειας ενός έτους.
3. να σας στείλουμε το ίδιο είδος, χωρίς απολύτως κανένα κόστος.
*Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελλατωματικού προϊόντος ισχύουν οι παραπάνω όροι.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η EASY σας εγγυόνται αξιόπιστες και πρώτης τάξης συμβουλές στις αγορές σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα μεταβιβάζουμε για αυτόν τον σκοπό σε τρίτους. Γίνεται χρήση των προσωπικών στοιχείων για έλεγχο της πιστοληπτικής ικανότητας, όταν αυτή είναι αναγκαία. Τα στοιχεία των διευθύνσεων χρησιμοποιούνται επίσης για διαφημιστικούς σκοπούς από θυγατρικές εταιρείες του ομίλου μας ή από τρίτους.